RADIONICA

Kako da privučete gospodina pravog?

Šta vas deli od idealne veze o kojoj sanjate čitavog života?

Uspeli ste  se ostvarite na svim životnim poljima ali ipak nešto vas koči u kategoriji zvanoj ljubav.

Ništa što se ne može ispraviti.

Kako do gospodina savršenog?

Za početak biće Vam potrebno malo više fokusa na veri i  prepuštanju.

Zvuči Vam komplikovano? Pojasnićemo.

Mala lekcija iz zakona privlačenja. Koliko ste puta rekli drugarici ili ste  ponovili:“Ne postoji pravi muškarac za mene ili Niko mi se ne svidja ili Svi su ovakvi, onakvi…“?. Postoji mnogo varijacija ovog pitanja.

Čuli ste već kako funkcioniše zakon privlačenja. Vi kažete da nema pravih momaka, nikada nećete upoznati pravog. Odmah dobijate potvrdu svega toga i u životu. Nikako ne možete da nadjete pravog ili imate razočaravajuća iskustva. . Ne držite fokus na odsustvu istog, kada se ove misli jave odmah ih zamenite afirmišućim.

Smislite svoju priču, bukvalno smislite vašu bajku.

Ponavljajte je svakoga dana, to se zove kreiranje. Nemojte razmišljati da li delujete luckasto. Ova metoda pomoćiće vam da iskreirate ishod kojem težite. Napišite svoju afirmaciju u vidu zahvalnosti tipa:“ Zahvalna sam na ljubavi koja me je pronašla. Zahvalna sam na..“. Tu detaljno opišite svog idealnog muškarca i vezu koju biste želeli imati.  Ponavljajte ovo svakoga dana i držite fokus na idealnoj vezi, ljubavi i razumevanju koje želite u životu.

Ko je taj gospodin savršeni? Iskreno se zapitajete.

Toliko puta možda ste ponovili da neko nije za vas. Ko jeste, da li ste to raskrstili sa sobom? Postavite sebi pitanje i zapišite, tako se najbolje čisti unutrašnji prostor i spasićete sebe od komfuzije u glavi.

Počnite:“ Moj idealni muškarac izgleda… On se prema meni odnosi…“. Detaljno iskreirajte. Ko zna možda se desi da je neko već ispoštovao vaše kriterijume?

Okrenite se oko sebe jer gospodin idealni je možda već tu.

Kako da znate da je dobar za vas?

Uvek budite iskreni prema muškarcu ako to želite dobiti.

Nemojte glumiti budite direktni ali ne napadni. Kada ste u društvu potencijalnog izabranika stavite mu do znanja kakav je vaš idealni muškarac. Ukoliko u startu shvatite da potencijalni to nije i pretvarate se misleći da će se promeniti kada se zaljubi u vas, činit sebi medvedju uslugu. Ipak, ako ostane zainteresovan i kada igrate otvorenih karata, onda ste na pravom putu.

Ja želim – Potrebno mi je… Ove dve nisu iste

Postoji razlika između želim i potrebno mi je.

Ova rečenica može biti otkrovenje. Znajte da se sa godinama menjate, život vas oblikje, iako vi to možda niste osetili.

Evo primera.

Dakle, mnogo se razlikujete od osobe koja je poželela plavokosog muškarca sa plavim očima i td. Danas vi i dalje zamišljate takvog muškarca a činjenica je da vam je potreban drugačiji. Potreban vam je neko da vas voli, razume, divi vam se kada se vratite od kozmetičara sa kraterima po licu, trpi vaš pms, razume vaše navike da u kući bude sve pod konac, sluša vas i zaista razgovara sa vama i naravno spušta dasku na wc-šolji.

Malo je proćelav, ima stomačić  i za nekoliko nijansi je tamniji nego što ste zamišljali ali se pored njega osećate kao kraljica, najlepša žena na svetu i dobijate potvrdu svakoga dana za to. Takav muškarac vama je potreban, iako se mnogo razlikuje od onoga što šte želeli.

Kao i na svim životnim poduhvatima i ovde je bitno da ne odustajete i ne prepuštate se mislima koje vam ne služe, predpostavkama koje obično vode na pogrešana put.

Već ste pronašli ljubav ali nije lako kao što ste mislili.

Poseban osvrt na devojke koje su na početku veze. Pronašli ste momka, zaljubili se do ušiju i ljubav vas hvata, osećate da je obostrano.

Harfe sviraju, andjeli pevaju… ali ipak. On nikako da prihvati vaše navike, zahteve da uradi ovo ili ono.

Drage moje devojke, ljubav nije dovoljna. Idealna veza mora se izgraditi. Za to je potrebno vreme i dosta muke kao  i  na ostalim poljima.

Zamislite da Vam neko da idealnu ideju za posao ali vi ne uradite ništa da ga pokrenete i razradite. Da li bi ta ideja bila uspešna u praksi? Sigurno ne bi jer niste uložili ni trunku napora, niste radili na ideji i razvijali je.

Tako je i u ljubavi. Ukoliko ste našli gospodina savršenog, radujte se volite ga i dopustite mu da vas voli a sve ostalo rešićete usput.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *