STIL

Šta je Hoponopono i zašto je dobar za Vas?

Žao mi je. Oprosti molim te. Hvala ti. Volim te.
Hoponopono je Havajska tehnika čišćenja uma od programa i misli koje nam ne služe. Kada god se nadjete u raspoloženju koje vam ne služi ponavljajte
Žao mi je!To znači da preuzimate odgovornost za misli i emocije koje osećate.
Oprosti molim te. Oprostite sebi zbog toga ili oprostite osobi zbog koje se loše osećate. Otpustite sva ona osećanja koja vas ne vode tamo gde želite biti. Ono što vi želite je život u miru, slobodi i ispunjenost ljubavlju prema sebi i drugima. Dakle, otpustite sve što nije bezuslovna ljubav.
Hvala ti. Ovo je veoma moćna afirmacija i ukoliko je budete izgovarali svakoga dana, uvidećete koliko je dobrih stvari u vašem životu na kojima možete zahvaliti, to su one koje podrazumevate. Ipak, znajte ništa se ne podrazumeva. Kada ste zahvalni iz dana u dan ste mirniji a razlozi da to budete se uvećavaju.
Volim te! Koliko to često izgovarate i da li uopšte izgovarate? Kažite svakoga dana Volim te. Volite najpre sebe da bi zavoleli i shvatili druge, ono što govore i rade. Iua svake kritike, osude, ljubomore, stoji srce puno očaja i željno ljubavi. Zato ne doživljavajte ništa lično, već se zapitajte zašto je ta osoba takva. Ukoliko možete pomozite, ukoliko ne možete produžite svojim putem. Volite dan u koji ste stupili zdravi, ustali na obe noge, pogledali i ugledali sunce koje se radja. Volite svoje rituale, miris prve kafe… Volite sunce što vas greje, vazduh što hrani svaku vašu ćeliju…
Sledeći put kada vas koleginica ili dete dovede do besa izgovorite ovo, probajte i osetićete neverovatnu slobodu jer neće biti povezanosti sa osećanjima koje neću da imenujem, neću stavljati fokus na njih.
Toliko toga imate za voleti.
Zato Žao mi je-jer vam drugačije ne mogu pomoći. Oprostite mi zbog toga. Hvala Vam jer ste tu i Volim vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *