ŽIVOT

Da li verujete u znake?

Od kako znam za sebe, zanimalo me je ono što zovu onostrano  ili magično, izuzetno,  čarobno, neopipljivo…

Nazovite ga kako vam volja.

Zapravo  one stvari koje nisu uvek vidljive golim okom u našoj realnosti. Ono što vidiš kada se za to otvoriš, kada veruješ.

 Kada spustiš zavesu ispred  scene ne možeš videti šta se tamo dešava. Tako  je i sa malim i velikim čudima u našem životu, ukoliko negiramo da postoje, neće se manifestovati  u našoj realnosti.

Ukoliko se za njih otvorimo, naš život više nikada neće biti isti. Kao prvo spojićemo se sa prirodom koja nas uvek vodi ka unutrašnjem biću, stalno ćemo dobijati potvrde ili smernice kada su u pitanju naše odluke ili put kojim smo krenuli, bolje se osećamo i imamo osećaj da smo vođeni i zaštićeni.

Probajte, nemojte previše razmišljati, vi niste u vaše misli, vi ste ono što osećate. Tumačite znake pored puta i otvorite se za glas neba koji je i glas vašeg bića, vaše istine jer znajte da ne postoji jedna istina, svi imamo svoju.

Često se dešava da viđate iste brojeve ili isti  niz brojeva. U numerologiji svaki broj nosi svoju poruku. Ukoliko ste u nedoumici ili imate neku brigu, obratite pažnju na svoje misli u momentu kada viđate određene brojeve. Odgovor na vaše pitanje možete se kriti  upravo iza tog broja.

Mirisi i zvuci. Da li verujete u anđele? Ukoliko je vaš odgovor pozitivan, znajte da su svuda oko nas. Određeni miris koji se pojavi niotkuda, trnci po telu ili osećaj da vas neko dodiruje po temenu, senke koje promiču, sve su to znaci da su anđeli prisutni. U tim momentima ih zamolite za pomoć ili postavite pitanje.  Odgovor će se brzo pojaviti u vašoj realnosti u vidu poruke, u tekstu koji budete čitali, knjizi, televiziji ili kroz razgovor sa drugom osobom, mogućnosti su razne.

Novac. Nije tajna da ukoliko nađete novac na ulici, kovanicu najčešće, ona nosi poruku za vas. Meni se dogodilo da sam pronašla kovanicu od dvadeset dinara dok sam trčala na stazi, u istom trenutku sam se zapitala šta li to znači. Baš tog momentu mi je stigao mejl na telefon,  koji sam čekala i odgovor je naravno bio pozitivan.

Drugi ljudi. Vrlo često se može dogoditi da sretnete nekoga na ulici ili u prolazu, neznanca sa kojim razmenite nekoliko rečenica. Obratite pažnju na takve razgovore, ništa nije slučajno. Ovakvi razgovori sa sobom mogu nositi važnu poruku ili lekciju za vas. Kada se ovakva situacija dogodi budite spremni da primite poruku koja vam je namenjena.

Poruke na tv-u, pesme na radiju, rečenice ili citati iz knjiga koji vam se urežu u memoriju. Često mi se dešavalo   da se nešto zapitam i da vidim neku reklamnu poruku koja je totalno u skladu sa pitanjem koje sam postavila ili ugledam na ulici baner sa odgovarajućom porukom. Pesme na radiju mogu vrlo često nositi snažnu poruku za vas. Zato uključite se, prikačite se na sadašnji trenutak, slušajte, gledajte jer odgovori koje ste tražili vas jure ali vi trčite bez cilja.

Kada su u pitanju znaci, morate biti kao dete, otvoreni, nemojte sumnjati jer smo uvek božanski vođeni, potrebno je samo da verujemo. Verujte da biste videli nemojte čekati da vidite da biste verovali.

Ukoliko budete kao dete, vaš život biće jednostavniji, svakoga dana živećete po svojoj istini i biti vođeni a takve stvari sa sobom nose zadovoljstvo i sreću.

Posmatrajte decu, kod njih ne postoji tuga i depresija, igraju se i pružaju sebi zadovoljstvo, bez samokažnjavanja i brige da li su zaslužili nagradu.

Ukoliko baš morate da pitate, zaslužili ste sve što ovaj život može da pruži, sva iskustva i nagrade, zato nemojte oklevati, uzmite ih a ovi znaci neka vam posluže kao putokazi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *