PROMENITE MISLI – IZLEČITE ŽIVOT

Pozitivna filozofija kao lična transformacija. Put ka sreći i zadovoljstvu, je onaj na kojem se najčešće izgubimo tražeći ono što nas u životu ispunjava i donosi satisfakciju. Odgovor nudi filozofija, koja razbija sve negativne obrasce kojima smo do sada posmatrali život i svet oko sebe. Prema jednom od osnovnih principa ove filozofije, ono što mislimo o sebi postaje naša istina.

– Ukoliko mislimo da smo prelepi, zdravi i puni energije tako ćemo se i osećati. Nije tajna da su za uspeh mnogih umetnika, naučnika odgovorne upravo pozitivne misli kojima mi prizivamo pozitivnu energiju u svoj život i tako se branimo od negativne- kaže Sanja Todorović Gajić pisac bloga i voditelj radionice posvećene pozitivnoj filozofiji.

Koncept je namenjen svima koji žele novi početak, a ne znaju odakle da počnu.

-Ovo je put lične transformacije i proširenja vidika. Pomaže da bolje percipiramo svet i ljude oko sebe kao i da se oslobodimo straha, koji nije ništa drugo do misao a može biti velika prepreka uspehu i afirmaciji sposobnosti, koje svaka osoba poseduje- kaže Sanja Todorović Gajić. Promene koje omogućava primena ovog koncepta, vraća nas sopstvu, vlastitim željama i mogućnostima što dalje omogućava da zavolimo sebe, oprostimo drugima i živimo u sadašnjosti bez tuge za onim što je prošlo.

PROMENITE MISLI-IZLEČITE ŽIVOT

Studijo Lotos u svojim prostorijama, 8 novembra sa početkom u 17 časova, organizuje dvočasovnu i prvu u nizu radionica posvećenih pozitivnoj filozofiji. Radionica će biti podeljena na teorijski i praktični deo a biće predstavljeni i neki od osnovnih principa ove filozofije. Ovaj koncept, zastupljen je u filozofiji Lujze Hej koja je i pisac niza bestselera popularnih u svetu a koji su posvećeni samoizlečenju.