STIL

Zašto brojevi mogu biti i putokazi?

Svaki broj ima svoje značenje. Ukoliko Vam se dešava da neki broj vidjate često, na satu, registarskim tablicama, tv ekranu, izbor je neograničen, to je znak da Vam univerzum šalje poruku. Danas govorimo o veoma moćnom broju 12 i evo šta biste danas 12.12 trebali uraditi.

Broj 12 označava, početak i obnavljanje odnosno podizanje vlastite energije, duhovni rast, ostavljanje tereta iz prošlosti, izlaženje iz zone komfora. Najednostavnija stvar koju danas možete učiniti je da pronadjete  tiho mesto i neko vreme pokušate ne razmišljati.

Samo dišite i ne razmišljjte. Nakon izvesnog vremena se zapitajte, “Šta je to što želite ostaviti iza sebe?” i “Šta želim izgraditi, postići u budućnosti?”. Može to biti bilo šta, sitnice koje želite promeniti ili promene koje želite uvesti u svakodnevni život a mogu biti i velike želje, planovi, bitno je da budete iskreni prema sebi.

Zapišite svoje želje i otpustite, nemojte o njima više misliti, budite u pozitivnom isčekivanju. Pozitivno isčekivanje, podiže raspoloženje i u takvom stanju privlačite  ono što želite.

Neka Vam današnji dan bude prvi u rasčišćavanju nepotrebnih misli, briga i strahova. Prvi dan pripreme za divne praznike koji nam predstoje, radost, zelje i ispunjenje, osmehe i divna osećanja. Očistite svoje misli danas, zaželite želju, budite pozitivni i rezultati će doći.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *