STIL

Šta morate imati u garderoberu ove sezone?

Trendovi za ovu sezonu obećavaju dosta, neće nam biti dosadno ove sezone a ponuda će biti raznovrsna,

Ipak, ono što bih preporučila devojkama pre nego pređemo u pregled must have, originalnost stavite ispred svih trendova.

Dakle, zadržite komad od prošle sezone koji volite i u kome se osećate lepo, zadržite i onaj vanvremenski koji godinama nosite.

Zašto onda uopšte  i pratiti trendove?

Trendovi su tu da nas inspirišu i treba biti otvoren za novo jer nam pomaže da osvežimo svoj stil i stalno ga unapređujemo.  Znači nešto novo i stara dobra originalnost su ključ dobrog izgleda ove sezone. Nemojte se uklapati već idite u korak sa vremenom ali provucite ove trendove kroz svoj jedinstveni filter i rezultati će biti očaravajući.

Da pređemo i na trendove…

Prvi  must have ove sezone su pastelne boje, nosiće se sve od krem bele do ljubičaste ali u pastelnoj varijanti. Dakle,  boje finog kremastog sladoleda.  Lila ili lavanda boja će  dominirati pa iskoristite to da zasijate poput nežnog jorgovana.

Drugi trend obradovaće ljubiteljeke jarkih boja, crvene, žute i neon plave koje će biti zastupljene. Boje će dominirati i u prugastim dezenima haljina i pantalona.

Odelo sa pantalonama šire nogavice, pravi izbor za ženu kojoj je komfor na prvom mestu. Ova odela su i praktična jer nose celokupnu kombinaciju koju jednostavno upotpunite nekim aksesoarom.

Ukoliko ste kao male volele biciklističke, obradovaće vas vest da su u trendu ove sezone, znači moćićete lako da ih nabavite. Dizajneri su se jasno fokusirali na žensku siluetu, struk je dodatno naglašen i sa kaišom koji će se nositi uz biciklističke.

Ipak, pažljivo kombinujte ovaj komad jer on može izgledati veoma problematično ako se pogrešno ukomponuje.  Najbolja kombinacija  za biciklističke je  kraća top  majica a preko možete prebaciti neki lagani mantilić.

Klasični komadi i ove sezone zadržaće svoje mesto, prava stvar za one koji se drže klasike. Takozvani trenčkot  zastupljen je i ove sezone a on uklučuje patike, koje mogu biti bele,  mantil a možete izabrati i neko dobro odelo neobičnog printa.

Naglašeni struk je uvek u trendu pa nabavite sebi neki dobar pojas. Možete ga nositi preko mantila ili neke vrećaste bluze ili haljine koju imate. Dodavanjem pojasa možete naprviti veliku promenu u čitavoj formi.

Kada je reč o tašnama imam dobru vest za devojčice, devojke devedestih jer se ove sezone vraćaju torbice koje se nose oko struka. Ukoliko ste volele ovaj trend možete sebe obradovati jednom  tzv pederušom.

Dizajneri preporučuju i nošenje više torbi odjednom,  pa ukoliko vam ovo zvuči kao dobra ideja probajte. U svakom slučaju imaćete više prostora za stvari koje vam se inače zamrese u torbi.

E sada pažnja za devojke koje čeznu za uzbudljivom modnom sezonom. Neki od trendova koji će vam to obezbediti su i printovi koji su nezaobilazni, rese koje opstaju već neko vreme, komadi  napravljeni od providne plastike, logo printovi, karneri, šljokice. Dakle ako se niste rešile svojih novogodišnjih haljina dobro je jer će i one pronaći svoj dan za šetnju ove sezone.

Trendovi su kao što vidite prolećni, šareni, razigrani a vi budite smele i malo luckaste, zabavite se i kombinujte sve što učini da se osetite dobro, samo napred i uživajte u igri. Naravno nemojte nikada dozvoliti da se utopite u trendove i postanete nevidljivi, originalnost je must have u svakoj sezoni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *