STIL

Šta vam prvo pada na pamet kada kažem, savršeni outfit?

Neko će reći dobar kaput, jakna ili savršeno skojene pantalone, neko opet više pažnje posvećuje aceesoarima.

Šta je sa cipelama?

Mislim da one zauzimaju posebno mesto u ženskom srcu. Zamislite sve te police uredno složenih cipela koje čekaju da ih prošetate.

Kaže da se u savršenim cipelama žena oseća moćno i nema prepreke koju ne može preći.

Ima nešto posebno u osećaju kada se popenjete na svoje omiljene štikle ili  vaše stopalo utone u udobnu obuću. Dobijate savršenu potporu da hrabro koračate kroz život.

Problem sa cipelama može se jedino javiti ukoliko imate nedoumicu i ne znate koje da izaberete, često putujete i ne možete poneti sve cipele sa sobom ili prosto želite imate cipele koje uvek u žurbi možete izabrati i biti sigurne da će se uklopiti u svaki outfit koji izaberete.

Šta ako bih vam rekla da postoje cipele koje mogu zadovoljite sve vaše kriterijume?

Ove cipele nisu obične cipele.

Ja ih zovem The shoes.

Volećete ih bez obzira na vaš stil, bio on poslovni, klasični, sportski.  Biće savršena dopuna bilo kog vašeg stajlinga.

Odgovorna za originalnost i dušu Valter cipelica je Katarina Valterović, devojka koja vas baš kao i njene cipele neće ostaviti ravnodušnima. Iskustvo i rad u kreiranju i ručnoj izradi obuće za poznati brend, navelo je da kreira svoj, koji vam sada  predstavljam.

Ukoliko ste uvek želele imati nešto unikatno, kreirano za vas, ovo je prava adresa.

„Kreiranje ručno izradjenih cipela počinje sa idejom. Kada imate ideju i volju ništa vam ne može stati na put. Ono što možete da zamislite uvek možete i realizovati. Svaki model koji sam napravila nastao je u mojoj mašti a ruke samo prenesu ideju u realnost.Modeli koje pravim su unikatni i inspirisani divnom enerijom žena koje su mi drage.“- K.V.

Iako su njene cipele koloritne,  voli čiste linije, osnovne boje i jednostavnost, kada je reč o ličnom stilu.

Verujem da svaki brend ima svoj put.  Moj cilj je da stvaram male serije koje će biti maksimalno kvalitetne i drugačije. Potpuno se fokusiram kada slažem kože i biram idealnu kombinaciju. Iako se moj stil svodi na crnu i sivu boju, cipele su uvek koloritne i moraju biti poseban deo stajlinga , da imaju priču i govore za sebe. U ovoj kolekciji favorit mi je bio tigrasti animal print, jer me podseca na ženstvenost u rokenrolu.-K.V.

Svi modeli napravljeni su od prave kože uvezene iz Italije i za sada su više zastupljene na evropskom tržištu dok se kod nas mogu pronaći na par lokacija u Beogradu. „Želela sam da napravim cipele  koje nikada ne iznevere, prosto možete ih nositi svaki put kada ne znate šta dodati kombinaciji, u toku dana,  uveče. One pružaju slobodu, eleganciju i  spontanost, uvek se možete osloniti na njih i imati ih u rezervi.K.V.

Njen recept za originalnost je praćenje modnih trendova radi inspiracije, koja je potrebna za razvoj ličnog izraza kroz modu. To je jedini način da se zadrži identitet i blistavost koja je svojstvena samo hrabrima. Budite jedinstvene ove sezone uz Valter Shoes  i  pratite Katarinin rad na Instagramu,  @valtershoes  gde će uskoro izložiti i svoju novu kolekciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *