KNJIGE I PRIČE

Zavoli je!

Zavoli je! Što pre je zavoli! Onu što ostaje kada se sve maske skinu.

Kada se sve zabave završe, svetla se ugase, sve muzike ovoga sveta utihnu, ona ti ostaje.Kada odlaziš, dolaziš, počinješ, završavaš, ona ti ostaje. Kada rasteš, shvataš, tražiš, ona ti ostaje.

Ona je tu kada drugi nisu, kada drugi odlaze, kada te napuste, kada te izdaju, kada si sama, kada si tužna, ona je tu. Jedino nju uvek imaš i na nju možeš da računaš, zato što pre zavoli je, zavoli tu dušu u sebi. Ona će ti uvek reći istinu, tvoju istinu jer ima ih mnogo,  raznih. Samo od nje možeš čuti ono što je tvoje, samo od nje možeš čuti, samo kroz nju možeš videti, osetiti, kreirati, samo se na nju možeš osloniti.

Zato što pre zavoli je, zavoli tu osobu u sebi.

Kada žuriš ka drugima, njihovim željama, pričama, životima, izazovima, ona čeka da je pogledaš, ona čeka da je čuješ, ona je tu, uvek tu za tebe. Zato podigni glavu pogledaj je i pusti je da izadje iz senke, pusti je na svetlo da zasija, pusti je da bude ti. Samo nju imaš sve  ostalo je privremeno, samo nju imaš sve ostalo je privid, samo nju imaš sve ostalalo je nada, samo nju imaš i zato idi i što pre zavoli tu osobu u sebi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *